How's it going May?

 
Helló Május, Helló Olvasóim! 
Egy lépéssel közelebb vagyunk a nyárhoz, bár ezt az időjárást úgy tűnik nem nagyon hatja meg.
Mint minden eddigi hónapban, most is betekintést kaptok az ehónapban esedékes olvasásaimról, amiből aztán majd értékelés születik. Esetleg filmes értékelésről lehet szó, vagy anime ajánlóról, és persze az interjúk...ki nem hagynám.
Kukkantsatok be az Én májusomba. 



Ami természetesen nem csak azért izgalmas, mert huszonharmadik születésnapomat ünneplem, ebben a csodálatosan szép tavaszias, kora nyári hónapban, hanem mert megint rengeteg tervvel fordulok felétek. 

 
Mindenképp szeretnék értékelést hozni Mimi Taylor: Fekete Bárányáról, mert nagyszerű könyv.
Első könyves írónőről beszélünk, aki nagyon sokáig nem merte felvállalni, hogy kicsoda, viszont hatalmas tehetséggel-és humorral lett megáldva, ami regényének első oldalától teljesen egyértelművé válik. A Fekete Bárány nem csak egy regény, amolyan szerelmes-romantikus-erotikus, hanem mutató néhány dologhoz, ami a mai életre is visszavezethető. 
Baromi nagy örömmel töltött el, amikor a futár végre meghozta a Rubin Pöttyös szeretetcsomagom benne Colleen Hoover könyvével a Maybe Somedayel, ami nem lesz meglepetés, hisz akik molyon követnek tudják, hogy olvasom és imádom minden egyes sorát.
Ugyanez a helyzet Penelope Ward: Stepbrother Dearest c. könyvével, amin szinte hat részre röhögöm magam Elec hülyeségein. 
ÉS, hogy teljes legyen a lista Katja Millay: The Sea of Tranquility regényéről is szeretnék értékelést hozni. 



Egyértelmű a tény, hogy a májusomban kettő kiemelkedő filmes premiert kell megemlíteni, az egyik még az elején a Guardians of  the Galaxy vol II. lesz, és születésnapom előtt két nappal pedig az Alien:Covenant, amire ha megpusztulok is eljutok. (!!)
Mindenképp lesz értékelés a Fallenről, amiről tudjuk, hogy könyvadaptáció és akárhányan szeretik, szerintem borzalom volt. Még mindig sokkos állapotba vagyok miatta, pedig semmi sem történt, de tényleg semmi. (Röviden:Cam-Dan-Dan-Dan-Cam-Penn-Dan-Vége)



Animés értékelések, pedig még tervben vannak. Annyi biztos, hogy Souryo to Majiwaru Shikiyoku no Yoru ni rendesen kiakasztott a maga műfajával, szóval arról biztosan írok ebben a hónapban. Így van ez jobb értelemben a Tsuki ga Kireivel is, ami teljesen nyomott hagyott bennem az első három résztől kezdődően. 
Ezen felül halvány lila gőzöm sincs arról, mi fog majd meg még annyira, hogy írjak róla. 

 


Interjúk terén szeretnék majd Mimi Taylorral készíteni egy érdekes kis projektet és talán Rona Fire drágalátos írónőhöz is eljutnak majd a kérdéseim :)

Legyen szép májusotok, olvassatok és nevessetek sokat! 


Ebben a kategóriában még:

0 Hozzászólás